Presentiebord op maat

main image

Presentiebord op maat gemaakt

Iedereen herkent het wel. Je ziet een oplossing, maar het is net niet wat je zoekt. In dat geval is het goed om te weten dat wij ons hebben toegelegd op het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor aan en afwezigheidsborden. Personaliseer je eigen presentiebord voor een professionele uitstraling met een logo of om te zorgen dat alle gewenste informatie er ook daadwerkelijk op staat met een andere indeling.

Of het nu is om de BHV medewerkers in kaart te brengen op basis van aanwezigheid, voor het personeel of het managementteam alles is mogelijk. Van schets tot een fysiek product alles kunnen wij voor je uit handen nemen. Wij hebben alleen jouw idee maar nodig.

Van het aantal plaatsen op het presentiebord tot de informatie op het bord, we kunnen het allemaal aanpassen en naar wens indelen. En komen we er niet uit met een bepaald type bord dan denken we mee aan een passend alternatief welke wel aan alle wensen en eisen voldoet. 
Geef eerst de wensen en eisen door. Wij kunnen dan in gaan schatten wat er precies nodig is.

Na het beoordelen en inschatten sturen wij een offerte op basis van de op dat moment bekende eigenschappen.

Na akkoord op de offerte gaat het ontwerpen in gang gezet worden. Dat ontwerp sturen we dan ter controle toe.

Na akkoord op het ontwerp kunnen we over gaan tot de productie van het geheel.

Offerte aanvragen:

Vraag hier je offerte aan en wij sturen je deze zo spoedig mogelijk toe.
Voor we de offerte op maat kunnen gaan maken willen wij graag zoveel mogelijk concrete informatie ontvangen. Vul daarvoor alle velden van onze offertehulp zo compleet en duidelijk mogelijk in. Met deze informatie gaan wij de offerte opstellen en per mail als PDF aan je sturen. 

Formaat


Een presentiebord op maat kan in vele afmetingen en uitvoeringen. Afhankelijk van het materiaal zijn er verschillende maximale en minimale afmetingen. Selecteer een standaard afmeting of geef met de formaat selectie de gewenste afmeting aan.

cm
cm

Ontwerp

Ideeen / specificaties voor het ontwerp
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Land:

Opmerking of vraag:

Eisen en voorwaarden voor maatwerk

Om tot een goed ontwerp te komen hebben we zoveel mogelijk gedetailleerde informatie nodig. Dit kan zijn een schets met afmetingen erbij geschreven.

Is er een marketing of design afdeling in house dan heeft het uiteraard de voorkeur dat het direct in de juiste specificaties aangeleverd wordt. Dat kan in PDF, EPS, AI of TIFF bijvoorbeeld en minimaal 150 dpi. Letters en cijfers kunnen het best in omtrekken gezet worden of je kunt het lettertype bestand meesturen.

Bestel info

Al vanaf één product kunnen wij een maatwerk productie opstarten. Het mag echter geen verrassing zijn dat het bij grotere aantallen per stuk gerekend voordeliger wordt.

Dit neemt niet weg dat het nog altijd zeer de moeite waard is om je eigen idee op één enkel bord uit te laten voeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Snelle reactie van onze klantenservice

Zoals je mag verwachten nemen wij iedere vraag en offerte serieus. Wij laten je dan ook geen week wachten op een antwoord. Wij pakken de aanvraag voor informatie, ontwerp of offerte direct op zodra het kan.

Doorgaans heb je van ons dezelfde (werk)dag nog een antwoord op je ingestuurd vraag. 

Stel een vraag