Aanwezigheidsborden en presentieborden
voor een optimale presentieplanning

Aanwezigheidsborden of presentieborden zijn een onmisbaar onderdeel van een efficiënte presentieplanning. Met behulp van een aanwezigheidsbord kunnen bedrijven eenvoudig en overzichtelijk presentie plannen en bijhouden. Een presentiebord biedt daarnaast veel flexibiliteit en zorgt voor een juiste bezetting of signalering van onjuiste bezetting. Met een aanwezigheidsbord kunnen organisaties hun presentieplanning makkelijk aanpassen aan plotseling veranderende omstandigheden.


Presentieplanning met een aanwezigheidsbord

Een aanwezigheidsbord is een uitkomst voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte manier om hun presentieplanning bij te houden. Het bord is erg gebruiksvriendelijk en biedt veel flexibiliteit. Bedrijven kunnen het bord gebruiken om de aanwezigheid van hun personeel op een overzichtelijke manier bij te houden. Op het bord staan meestal duidelijke namen en of functies van het personeel, waarmee het aantal aanwezigen van bijvoorbeeld medewerkers met BHV gemakkelijk kan worden gecontroleerd.


Maatwerk aanwezigheidsborden

Bij sommige bedrijven kan het zijn dat de aanwezigheidsborden maatwerk zijn. Deze borden worden dan door ons op verzoek aangepast aan de wensen van het bedrijf. Bijvoorbeeld, als het bedrijf een groot aantal werknemers of functies heeft, kan het bord worden ontworpen met eigen indeling en huisstijl die duidelijk zichtbaar en overzichtelijk zijn. Daarnaast kunnen bedrijven kiezen voor een bord dat is voorzien van een eigen bedrukte presentieplanning. Hiermee kunnen ze hun logo of een ander afbeelding laten drukken op het bord, wat het bord een professionele uitstraling geeft.


Voordelen van aanwezigheidsborden


Een aanwezigheidsbord biedt een aantal voordelen voor bedrijven, het bord is eenvoudig te gebruiken, Het bord is flexibel en kan worden aangepast aan de wensen van het bedrijf, Het bord kan worden voorzien van een bedrukking voor presentieplanning & het bord biedt een overzichtelijke presentieplanning.


Conclusie over presentieborden

Aanwezigheidsborden en presentieborden zijn een onmisbaar onderdeel van een efficiënte presentieplanning. Dankzij de flexibiliteit en het gebruiksgemak van het presentiebord kunnen bedrijven hun presentieplanning eenvoudig en overzichtelijk bijhouden.

Bovendien kunnen bedrijven kiezen voor maatwerk aanwezigheidsborden die speciaal zijn ontworpen voor het aantal medewerkers binnen het bedrijf en er kan gekozen worden voor bedrukte presentieborden om hun bord een professionele uitstraling te geven als dan niet in de eigen huisstijl.